SteigerhoutSteigerhout

Steigerhout is tegenwoordig een rage voor verschillende doeleinden. Zowel voor het maken van meubels, bekleding als voor het interieur. Al ons steigerhout ligt droog opgeslagen en zijn in meerdere kleuren, afmetingen en afwerkingen voorradig. Van nieuw tot gebruikt steigerhout en ook complete bundels die extra voordelig zijn. Tijd voor actie dus!

Vaak hebben wij ook aantrekkelijke steigerhout aanbiedingen lopen. Dus het loont om regelmatig een kijkje te nemen in het aanbod. Uiteraard kunt u al uw steigerhout gratis bij ons in Rijswijk afhalen, maar u kunt uw bestelling ook door onze eigen bezorgservice op locatie laten afleveren.

Wilt u uw steigerhoutproject combineren met (nog meer) projecten voor de tuin? Dan kunt u via Hout Vandaag ook eenvoudig direct o.a. al het tuinhout online meebestellen.

Steigerhout kopen kan eenvoudig online!

Bij Hout Vandaag kunt u uit een divers assortiment uw steigerhout kopen. Dit kan eenvoudig online vanuit uw ‘luie’ stoel. Hierboven vindt u verschillende categorieën waarin wij het steigerhout hebben onderverdeeld. Op deze manier hopen wij dat u het gewenste steigerhout zo snel mogelijk heeft gevonden. Dat is uiteraard óók het gemak van online shoppen. Niet alleen de drukte vermijdend, maar ook de snelheid!


Steigerhout laten bezorgen door heel Nederland en Vlaanderen

De meeste projecten vragen wel om een behoorlijk aantal planken steigerhout. Niet bij iedereen past dit in de auto of in de bus. Steigerhout is al snel 200 tot 300 cm lang en wij hebben ook steigerhout met een lengte van 500 cm! Dat betekent dat niet iedereen dit eenvoudig kan vervoeren. Daarom kun u ook voor het gemak kiezen om uw steigerhout te laten bezorgen. Dit bezorgen doen wij zelfs in heel Nederland en Vlaanderen. Dus waar u het project ook wilt uitvoeren, de logistiek is voor ons geen enkel probleem!


Liever afhalen?

Ook afhalen is natuurlijk geen enkel probleem. Wij zorgen dan dat al het steigerhout van de bestelling voor u klaarstaat. Dan is het vervolgens inladen en wegwezen, zo snel kan dat! Bovendien kan een bestelling vaak al dezelfde dag worden opgehaald.


Meer dan alleen steigerhout

Naast het steigerhout kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor de benodigde houtschroeven en ook voor verschillende soorten steigerhout beits om de gewenste uitstraling te realiseren en voor het onderhoud. Ook is het mogelijk om steigerhout op maat te bestellen. Voor specifieke wensen kunt u het beste contact met ons opnemen, maar hier vindt u ook bouwpakketten van steigerhouten meubelen die u eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. Kortom… meer dan genoeg keuze!