Retourneren

Retourneren / Herroepen

U heeft het recht om binnen 14 dagen nadat uw bestelling is geleverd, zonder opgave van reden, uw bestelling retour aan te melden bij ons. De aanmeldperiode van uw retour verstrijkt 14 dagen na levering. Uw retour moet binnen 14 dagen na aanmelding bij ons binnen zijn.

U meldt uw retour bij ons aan via een e-mail of per post. Het benodigde retourformulier is te downloaden op deze pagina en dient u toe te voegen aan de e-mail of het poststuk, voeg het ingevulde exemplaar ook toe aan uw retourzending.

Voorwaarden retourneren

Retourneren van producten is alleen mogelijk onder de volgende voorwaarden. De producten;

  • Zijn niet op maat of kleur gemaakt voor u;
  • Moeten goed verpakt zijn;
  • Moeten voorzien zijn van aangehechte labels indien mogelijk;
  • Zijn ongebruikt en onbeschadigd;
  • Zijn (indien mogelijk) in de originele verpakking;

Let bij sierbestrating erop dat u de bestrating onbeschadigd en krasvrij retour stuurt, gebruik de originele verpakking en gebruik eventueel extra bescherming tussen de lagen. Het is niet mogelijk om minder dan de minimale bestelhoeveelheid te retourneren.

Controleer uw bestelling

Controleer binnengekomen goederen voordat u met plaatsing begint. Wanneer er beschadigde goederen of verkeerde goederen zijn geleverd, dient u dit voor de plaatsing te melden. Een klacht ingediend tijdens of na het verwerken van de goederen zal niet passend opgelost kunnen worden.

Retourzending producten

U verzorgt zelf het transport van uw retourzending. De kosten die u maakt voor het terugsturen van de producten naar ons zijn voor uw rekening. Ons adres vindt u op het retourformulier en hieronder:

Ons retouradres
Hout Vandaag
S.W. Churchilllaan 1003A
2286 AD Rijswijk

Retourzendingen zijn voor eigen risico. We raden u aan om altijd te vragen om een verzendbewijs. Is het voor u onmogelijk om zelf transport te regelen? Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten voor transport.

Gevolgen van retourneren

Volledige bestelling retourneren

Als u uw volledige bestelling retourneert dan ontvangt u uw aankoopbedrag inclusief bezorgkosten van ons terug. U ontvangt alleen de standaard bezorgkosten terug. De kosten die u heeft gemaakt voor een snellere levering ontvangt u niet terug. We betalen u zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling terug. Deze periode geldt ook als u ons aantoont dat u uw bestelling heeft teruggestuurd naar ons.

Een deel van uw bestelling retourneren

Als u een product retour stuurt waardoor het totale orderbedrag onder het drempelbedrag voor gratis verzending komt te liggen, mogen met terugwerkende kracht de verzendkosten in rekening worden gebracht. Klik hier om onze bezorgkosten te bekijken.

We betalen u zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Modelformulier voor herroeping

Download het herroeping retour formulier