Retourneren

Retourneren / Herroepen

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht heeft u 14 dagen na ontvangst de tijd om ons te informeren dat u van de koop af wilt zien. U kunt deze melding doen door het ingevulde modelformulier aan ons te retourneren. Na melding van uw ontbinding van de koop heeft u nog 14 dagen de tijd om de producten aan ons te retourneren. Ook kunt u de goederen binnen 14 na ontvangst retourneren zonder voorafgaande melding.

Voorwaarden retourneren

Retourneren van producten is alleen mogelijk onder de volgende voorwaarden. De producten;

  • Zijn niet op maat gemaakt voor u; zoals EPDM;
  • Moeten goed verpakt zijn;
  • Moeten voorzien zijn van aangehechte labels indien mogelijk;
  • Zijn ongebruikt en onbeschadigd;
  • Zijn (indien mogelijk) in de originele verpakking;

Let bij sierbestrating erop dat u de bestrating onbeschadigd en krasvrij retour stuurt, gebruik indien redelijkerwijs mogelijk de originele verpakking en gebruik eventueel extra bescherming tussen de lagen. Het is niet mogelijk om minder dan de minimale bestelhoeveelheid te retourneren.

Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending worden de kosten in rekening gebracht. Onnodige schade aan het product wordt eveneens in rekening gebracht.

Controleer uw bestelling

Controleer binnengekomen goederen voordat u met plaatsing begint. Wanneer er beschadigde goederen of verkeerde goederen zijn geleverd, dient u dit voor de plaatsing te melden. Een klacht ingediend tijdens of na het verwerken van de goederen zal niet passend opgelost kunnen worden.

Retourzending producten

U verzorgt zelf het transport van uw retourzending. De kosten die u maakt voor het terugsturen van de producten naar ons zijn voor uw rekening. Ons adres vindt u op het retourformulier en hieronder:

Ons retouradres
Hout Vandaag
S.W. Churchilllaan 1003A
2286 AD Rijswijk

Retourzendingen zijn voor eigen risico. We raden u aan om altijd te vragen om een verzendbewijs. Is het voor u onmogelijk om zelf transport te regelen? Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten voor transport.

Gevolgen van retourneren

Volledige bestelling retourneren

Als u uw volledige bestelling retourneert dan ontvangt u uw aankoopbedrag inclusief bezorgkosten van ons terug. U ontvangt alleen de standaard bezorgkosten terug. De kosten die u heeft gemaakt voor een snellere levering ontvangt u niet terug. We betalen u zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling terug. Deze periode geldt ook als u ons aantoont dat u uw bestelling heeft teruggestuurd naar ons.

Een deel van uw bestelling retourneren

Als u een product retour stuurt waardoor het totale orderbedrag onder het drempelbedrag voor gratis verzending komt te liggen, mogen met terugwerkende kracht de verzendkosten in rekening worden gebracht. Klik hier om onze bezorgkosten te bekijken.

We betalen u zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Modelformulier voor herroeping

Download het herroeping retour formulier