Zakelijk

Ben je een hovenier, bouwbedrijf of klusbedrijf? Vraag dan vandaag nog een zakelijk account aan bij Hout Vandaag! We bieden bedrijven extra korting aan bovenop de product kortingen in de webshop.

Je hebt als zakelijke klant de volgende voordelen bij Hout Vandaag:

  • Vaste korting op het assortiment
  • Tot 30 dagen gratis achteraf betalen tot € 10.000
  • Gratis afhalen. Wij zorgen dat je bestelling klaarstaat
  • Bestel eenvoudig online je materiaal
  • Terein van 10.000 m2 in Rijswijk (ZH) met ruime voorraad
  • Gratis bezorging boven de € 1.500
  • Bezorging door heel Nederland & Vlaanderen
  • Snelle levering op vaste dagen per postcode
  • Jarenlange ervaring. Actief sinds 1963

Gratis achteraf betalen tot € 10.000,-!

Bij Hout Vandaag maken wij gebruik van 'Biller' om voor onze zakelijke klanten achteraf betalingen tot € 10.000,- tot 30 dagen na aankoop gratis te kunnen realiseren. Dit betekent dat je de tijd hebt om jouw goederen te ontvangen en te controleren voordat je hoeft te betalen en ook dat jij de kosten bijvoorbeeld eerst naar jouw klanten kan factureren voordat je zelf betaalt. Hierdoor kun je ook bij grotere opdrachten snel bestellen zonder dat je de kosten hiervoor steeds moet voorschieten. Dit zorgt voor een gezondere cashflow van jouw bedrijf.

Naast 30 dagen gratis achteraf betalen, biedt Biller ook de mogelijkheid om te kiezen voor 60 of 90 dagen achteraf betalen als je net wat meer 'ruimte' nodig hebt. Hier staat dan wel een vergoeding tegenover. Dit stelt jou in staat om de cashflow van jouw bedrijf te beheren en betalingen te doen wanneer het jou het beste uitkomt. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw bestelling te plaatsen en bij het afrekenen de optie "Achteraf betalen" van 'Biller' te selecteren.

En wat als je meerdere bestellingen wilt plaatsen? Ook dan kan je gewoon gebruik blijven maken van 'Biller'. Zolang het totale uitstaande krediet niet boven de € 10.000 uitkomt, is dit geen enkel probleem!

Deze service is exclusief voor zakelijke klanten en biedt jou een extra laagje gemak en flexibiliteit bij het doen van jouw aankopen via Hout Vandaag. Probeer het vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig het is om met ons samen te werken en jouw cashflow gezond te houden.


Account aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een nieuw zakelijk account bij Hout Vandaag aanvragen (graag alle gegevens volledig invullen). Vervolgens moet je even geduld hebben, omdat wij je aanvraag gaan beoordelen. Je kan wel direct inloggen, maar de korting is nog niet actief. Je ontvangt nog een bevestiging.

Mocht je vragen hebben over deze procedure, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of telefonisch via 0174-290495.

Bedrijfsinformatie

Contact informatie

Login Information

* Verplichte velden