Houten tuinplankenHouten tuinplanken

Onze houten tuinplanken verkopen wij in keteldruk geïmpregneerd grenen en vurenhout. Maar ook in douglashout en hardhout. Wij verkopen meerdere afmetingen en zowel geschaafd als fijnbezaagd (ruw). Ook de tegenwoordig zo populaire zwarte tuinplanken zijn uiteraard via onze webshop te bestellen. Alles vanuit voorraad leverbaar.

Regelmatig hebben wij ook tuinplanken in de aanbieding. Kijk daarom gerust rond tussen het aanbod. Heeft u vragen over onze tuinplanken of de overige producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinplanken, o.a. voor de schutting

Bij Hout Vandaag hebben wij een divers aanbod aan tuinplanken. Op deze pagina vindt u de houten tuinplanken, maar we hebben ook nog een eigen sectie voor de composiet planken en voor de tuinplanken van Douglas hout. Al deze planken zijn geschikt voor gebruik buiten en worden bijvoorbeeld gebruikt voor het maken van een schutting.

Tuinplanken vanaf 180 & 240 cm tot zelfs 500 cm

De houten tuinplanken in ons assortiment zijn leverbaar in de meest gangbare maten, zoals 180 en 240 cm, maar ook in lange uitvoeringen tot wel 450 of zelfs 500 cm lang. Kortom, voor elk gewenst tuinproject hebben wij planken die daarbij passen.

Zijn de houten tuinplanken te lang om zelf mee te nemen?

Zeker lange tuinplanken zijn soms lastig om zelf mee te nemen. Niet iedereen beschikt over een wagen die hiervoor geschikt is. Bij Hout Vandaag hebben wij een bezorgservice waarmee wij in heel Nederland en België op locatie probleemloos kunnen afleveren. Dus ook als u niet in de buurt woont, kunt u de houten tuinplanken gewoon bij ons online bestellen.