Robinia palenRobinia palen

De populariteit van de Robinia palen is de laatste jaren enorm toegenomen. En terecht! Robinia palen hebben een zeer natuurlijke en speelse uitstraling en zijn bovendien ook erg duurzaam. Ze vallen onder duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat ze wel 25 jaar of langer meegaan!

Je ziet Robinia hout dan ook steeds vaker gebruikt worden. Bijvoorbeeld op schoolpleinen voor speeltoestellen. Maar Robinia palen zie je ook regelmatig terug in tuinen. Zo zijn ze zeer gewild voor het ophangen van schaduwdoeken.

Voor welke toepassing u de Robinia palen ook wilt gebruiken, ze zullen sowieso als een echte eye-catcher fungeren en staan garant voor jarenlang plezier!
 1. Robinia Palen Geschuurd lengte 2.50 m1 Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  17,95

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 2. Robinia Palen Geschuurd lengte 4.00 m1 Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  117,50

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 3. Robinia Palen Geschuurd lengte 3.00 m1 Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  32,50

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina

Waarom kiezen voor Robinia palen?

De charme van Robinia palen gaat verder dan hun esthetische uitstraling. Robinia hout, ook wel bekend als Acacia, is één van de meest duurzame Europese houtsoorten. Het is sterk, heeft een mooie natuurlijke kleur en is zeer bestendig tegen rot en insecten. Dit maakt Robinia palen ideaal voor vele buitentoepassingen. Bij Hout Vandaag kiezen we alleen voor de hoogste kwaliteit Robinia hout, zodat u er zeker van kan zijn dat uw investering de tand des tijds zal doorstaan.

Verscheidenheid aan toepassingen

Robinia palen zijn uiterst veelzijdig en kunnen voor een breed scala aan toepassingen worden gebruikt. Ze zijn perfect voor het creëren van natuurlijke speelplaatsen, het bouwen van pergola's, het ophangen van schaduwdoeken en nog veel meer. Ook voor meer creatieve projecten, zoals het bouwen van een boomhut of een rustiek tuinhek, zijn Robinia palen de perfecte keuze. Met hun natuurlijke kromming en variatie geven ze elk project een uniek en speels karakter.

Investeren in duurzaamheid

Het kiezen voor Robinia palen betekent niet alleen investeren in de schoonheid en duurzaamheid van uw project, maar ook in de toekomst van onze planeet. Robinia is een snelgroeiende boomsoort, wat betekent dat het een duurzame bron van hout is. Bij Hout Vandaag zorgen we ervoor dat al ons Robinia hout afkomstig is van duurzame bronnen, waardoor u met elke aankoop bijdraagt aan een groenere toekomst.

Bij Hout Vandaag geloven we dat de beste keuze zowel mooi als verantwoord kan zijn. Kies dus voor Robinia palen en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, schoonheid en duurzaamheid.

Robinia palen kopen bij Hout Vandaag

Bij Hout Vandaag maken we het kopen van Robinia palen eenvoudig en gemakkelijk. We leveren de palen in meerdere lengtes en met onze snelle en betrouwbare leveringsservice, hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Heeft u vragen of heeft u advies nodig over welke palen het beste bij uw project passen? Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.