TuinhoutTuinhout

Tuinhout online bestellen gaat heel eenvoudig via de webshop van Hout Vandaag. Van veel van onze producten hebben wij standaard een grote voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij met onze eigen transportdienst snel leveren of is de bestelling al direct af te halen op onze locatie in Rijswijk. Wij verkopen verschillend kwalitatief tuinhout. Van tuinpalen en houten tuinschermen tot vlonderplanken en rabatdelen. En dat ook nog eens in verschillende houtsoorten, zoals keteldruk geïmpregneerd vuren en grenen, douglas hout en hardhout. Kortom, heel veel keuze!

Komt u er niet helemaal uit en heeft u vragen over het assortiment tuinhout of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Online tuinhout bestellen

Mede door COVID-19 is het online tuinhout bestellen enorm toegenomen. Niet alleen is men door het vele thuis zijn meer geld gaan steken in de tuin, maar men heeft ook kunnen ervaren hoe fijn het is om tuinhout eenvoudig online te kopen. Hiervoor hoeft u dus niet perse naar het tuincentrum toe. Vanuit de ‘luie’ stoel kunnen de projecten worden voorbereid en alle benodigde materialen, zonder de drukte om u heen, worden verzameld.

A-kwaliteit tuinhout kopen met aantrekkelijke kortingen

Vlak voor de pandemie hadden wij net onze webshop vernieuwd, waarbij de focus lag op een positieve gebruikerservaring. Hierbij is extra aandacht besteed aan een zo logisch mogelijke structuur, zodat al het tuinhout en de andere materialen eenvoudig zijn te vinden. Daarnaast staan wij ook bekend om onze aantrekkelijke prijzen en dat willen wij natuurlijk zo houden! Al het tuinhout wordt groot ingekocht waardoor wij de door ons verkregen kortingen met u kunnen delen. Het resultaat: Een groot aanbod, veel voorraad en A-kwaliteit tuinhout met mooie kortingen in de prijs berekend!

Tuinhout laten bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen

Voorheen leverden we al het tuinhout met onze eigen bezorgdienst. Door de toegenomen vraag bezorgt onze eigen bezorgdienst tegenwoordig in Zuid-Holland en wordt de bezorging van tuinhout in de rest van Nederland en ook in Vlaanderen uitbesteed. Groot voordeel hiervan is dat wij sneller en op meer plekken tuinhout kunnen afleveren. Ook grote hoeveelheden! De bezorgkosten kunt u direct online berekenen. Wilt u liever gratis afhalen? Ook dat kan!

Naast de eenvoud van uw tuinhout online bestellen, kunt u dus ook kiezen voor het gemak om alles bij u op locatie te laten bezorgen. Grote of kleine projecten maken voor ons hierbij niet uit. Wij doen al het zware werk en zorgen dat uw gehele bestelling op de plek van uw project wordt afgeleverd! Niet alleen tuinhout en ijzerwaren, maar bijvoorbeeld ook alles voor de bestrating en potgrond of tuinaarde.

Wij blijven werken aan onze online shop!

Uiteraard is een webshop nooit af. Daarom blijven wij eraan werken om het online bestellen van uw tuinhout zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Heeft u tips of goede ideeën om de online ervaring van onze webshop te verbeteren? Neem dan gerust contact op om dit met ons te delen!