Grenen vlonderplanken

Grenen vlonderplanken

Bent u op zoek naar een natuurlijke, betaalbare optie voor uw terras of veranda? Ontdek dan onze geïmpregneerde grenen vlonderplanken. Deze planken zijn behandeld tegen weersinvloeden en hebben daardoor een langere levensduur. Beschikbaar in meerdere afmetingen en afwerkingen, zowel glad als geribbeld, vindt u bij ons altijd het product dat past bij uw stijl en behoeften.
 1. Steenschot Grenen 140x75 cm 5,5cm dikte.
   36,95
  Beschikbaarheid:
  Niet op voorraad
 2. Red Class Wood Vlonderplank 2.8x14.5 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  10,45

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 3. Vlonderplank geimpregneerd 2.8x19.5 cm. - Extra breed. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  19,80

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 4. Vlonderplank Grenen geimpregneerd 2.8x14 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  10,25

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina

Waarom grenenhout?

Grenen is een relatief goedkoop alternatief vergeleken met vlonderplanken van bijvoorbeeld hardhout en composiet. Grenen vlonderplanen bieden een unieke, natuurlijke uitstraling die naadloos aansluit bij verschillende tuinstijlen. Het is niet alleen esthetisch erg mooi, maar ook zeer duurzaam door het impregnatieproces dat het ondergaat.

Impregnatie: Wat is het en waarom is het belangrijk?

Grenenhout wordt onder druk geïmpregneerd om de levensduur te verlengen. Dit proces beschermt het hout tegen schimmel, rot en ongedierte, zodat uw vlonder jarenlang meegaat.

Gladde of geribbelde grenen planken: Wat past bij u?

Onze grenen vlonderplanken komen in zowel gladde als geribbelde afwerkingen. Het is aan u om te beslissen wat het beste bij uw tuin en persoonlijke stijl past. Een geribbelde afwerking kan extra grip bieden, terwijl een gladde afwerking vaak als moderner wordt beschouwd.

Onderhoud van uw grenen vlonderplanken

Een van de voordelen van grenen vlonderplanken is dat ze weinig onderhoud behoeven. Maar wat houden die kleine onderhoudswerkzaamheden eigenlijk in?

U kunt denken aan periodiek schoonmaken met een harde bezem of hogedrukreiniger om algen en mos te verwijderen. Ook is het raadzaam om de planken eenmaal per jaar te behandelen met een houtbeschermingsmiddel. Dit voorkomt verkleuring en verlengt de levensduur. Mocht er sprake zijn van lichte slijtage, dan kan licht schuren en het aanbrengen van een nieuwe beits- of olielaag wonderen doen. Zo blijft uw vlonder er jarenlang als nieuw uitzien!

Hulp of advies nodig?

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen als u advies nodig heeft. Of het nu gaat om de keuze van het hout, de afmetingen of het onderhoud; ons deskundig team staat voor u klaar!