Grenen rabatdelen

Grenen rabatdelen

Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van onze geïmpregneerde grenen rabatdelen. Perfect voor gevelbekleding en schuttingen, en uitgerust met mes en groef voor eenvoudige montage. Dankzij keteldruk impregnatie geniet u van een verhoogde levensduur. Een voordelige en duurzame keuze voor uw buitenprojecten!
 1. Rabat geimpregneerd Grenen 2.8x14 cm. - Dubbel. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  11,70

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 2. Rabat geimpregneerd Grenen 1.6x14 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  6,80

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 3. Rabat geimpregneerd Grenen 1.8x14 cm. - Dubbel. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  7,95

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina

De veelzijdigheid van grenen rabatdelen

Onze grenen rabatdelen zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals gevels, schuttingen en zelfs tuinhuisjes. Dankzij de natuurlijke houtlook voegt het direct een warme sfeer toe aan elke buitenruimte.

Duurzaam en voordelig

Grenen is een duurzame houtsoort die zeer geschikt is voor buitengebruik, vooral als het geïmpregneerd is. Dit zorgt voor een hogere weerstand tegen weersinvloeden, schimmels en insecten. Daarbij is het ook nog eens een voordelige keuze, wat het tot een populaire optie maakt voor vele projecten.

Montagegemak van de rabatdelen

Het monteren van onze grenen rabatdelen is kinderspel. Ze zijn voorzien van een mes-en-groefsysteem, wat zorgt voor een snelle en strakke plaatsing. Ideaal voor de doe-het-zelver of de professionele klusser.

Onderhoudstips voor grenen rabat

Alhoewel grenen rabatdelen weinig onderhoud vereisen, is het aan te raden om ze jaarlijks te controleren en eventueel een nieuwe laag beits of olie aan te brengen. Dit verlengt niet alleen de levensduur maar houdt het hout ook mooi van kleur.

Persoonlijk advies en service

Heeft u vragen of wenst u advies over welke grenen rabatdelen het beste passen bij uw project? Ons deskundig team staat voor u klaar om u van alle benodigde informatie te voorzien.