VlonderplankenVlonderplanken

Houten vlonderplanken (terrasplanken)verkopen wij bij Hout Vandaag in diverse uitvoeringen en houtsoorten. Zo zijn de keteldruk geïmpregneerde grenen en vurenhouten vlonderplanken erg populair vanwege de prijs. En de Douglas vlonderplanken (terug te vinden onder Douglas hout) en die van hardhout vanwege de uitstraling en de duurzaamheid.

Wij verkopen de vlonderplanken in meerdere afmetingen variërend vanaf 244 cm tot bij sommige varianten zelfs wel 550 cm. Daarbij zijn de leverbaar in zowel de gladde als als geribbelde uitvoering voor de gewenste uitvoering en grip.

Heeft u vragen over onze houten vlonderplanken of komt u er niet helemaal uit, neem dat gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u zo goed mogelijk te helpen!

Duurzame vlonderplanken / terrasplanken voor uw terras

Wilt u een duurzaam terras maken? Wanneer u kiest voor hout, dan wordt hardhout over het algemeen wel gezien als de beste oplossing. Deze vlonderplanken gaan vaak 20 tot 25 jaar mee. Uiteraard is de duurzaamheid hiervan ook afhankelijk van het onderhoud. Voor nog langer plezier, is het daarom aan te raden om het hout regelmatig te behandelen met tuinhout olie of beits.

Ziet u het niet zitten om jaarlijk uw vlonderplanken van beits of olie te voorzien? Dan kunt u ook kiezen voor composiet vlonderplanken. Naast (eveneens) duurzaamheid, is het grote voordeel hiervan dat ze bovendien onderhoudsvriendelijk en kleurvast zijn. Het overwegen waard dus om voor uw terrasplanken te kiezen voor composiet in plaats van hout.

Liever minder klussen?

Vindt u een mooi terras van vlonderplanken een leuk idee, maar ziet u er tegenop om dit aan te leggen? Dan kunt u er ook nog voor kiezen om houten terrastegels te leggen. Dit heeft ongeveer dezelfde uitstraling en is heel eenvoudig aan te leggen.

Uw houten vlonderplanken eenvoudig online kopen

Naast aantrekkelijke prijzen, hebben wij bij Hout Vandaag ook een bezorgservice. Wij bezorgen uw houten vlonderplanken (en alles wat u verder nodig heeft) gewoon bij u thuis of op elke andere gewenste locatie. Zo koopt u de vlonderplanken gewoon eenvoudig online en zorgen wij dat uw bestelling netjes wordt bezorgd. Ook vlonderplanken van 550 cm kunnen wij probleemloos bij u afleveren.

Wilt u liever zelf afhalen? Ook dat kan. Op ons terrein kunt u met uw wagen zelfs helemaal doorrijden naar de plek waar de vlonderplanken liggen en deze heel eenvoudig inladen.