Fraké gevelbekledingFraké gevelbekleding

Fraké gevelbekleding van thermisch gemodificeerd Fraké geeft een warme en luxe uitstraling. Dat komt door de kleur met daarnaast een volle, vlamachtige tekening in het hout. Thermisch gemodificeerd Fraké heeft een duurzaamheidsklase 1.

Heeft u vragen over de Fraké gevelbekleding? Stel ze gerust!
  1. Chanelsiding Fraké 2x14.1 cm. Gevelbekleding. Meerdere maten beschikbaar!

    Vanaf  33,95

    Beschikbaarheid:
    Zie detailspagina

Wat is Fraké?

Fraké is een houtsoort afkomstig uit West-Afrika, bekend om zijn unieke, vlamachtige tekening en warme kleur. Het is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt in de bouw en architectuur, vooral voor gevelbekleding. Door het thermisch modificatieproces wordt de duurzaamheid van Fraké aanzienlijk verhoogd, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitentoepassingen.

De voordelen van Fraké gevelbekleding

Fraké gevelbekleding biedt tal van voordelen. Het is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst duurzaam. Thermisch gemodificeerd Fraké is bestand tegen de elementen en heeft een duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat het zeer lang meegaat zonder te rotten of te vervormen. Daarnaast is Fraké een milieuvriendelijke keuze, omdat het afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.

Esthetiek van Fraké gevelbekleding

Fraké gevelbekleding voegt een luxueuze en warme uitstraling toe aan elk gebouw. De unieke, vlamachtige tekening van het hout en de rijke kleur geven een natuurlijke en toch verfijnde look. Of het nu gaat om een modern stadsgebouw of een landelijk huis, Fraké gevelbekleding past bij elke stijl en voegt een vleugje elegantie toe.

Onderhoud van Fraké

Ondanks zijn duurzaamheid, vereist Fraké gevelbekleding enig onderhoud om zijn schoonheid en functionaliteit te behouden. Het is aan te raden om het hout regelmatig te reinigen en te behandelen met een geschikt houtverzorgingsproduct. Dit helpt om de kleur te behouden en het hout te beschermen tegen vocht en UV-straling.

Is Fraké gevelbekleding de juiste keuze voor u?

Bij het kiezen van gevelbekleding zijn er veel factoren om rekening mee te houden, zoals duurzaamheid, onderhoud, esthetiek en prijs. Fraké gevelbekleding scoort hoog op al deze punten, waardoor het een uitstekende keuze is voor veel huiseigenaren en architecten. Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt, staan we altijd klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op!