Rabatdelen / Zweeds RabatRabatdelen / Zweeds Rabat

Rabatdelen of Zweeds Rabat verkopen wij in verschillende uitvoeringen en houtsoorten. O.a. rabatdelen van geïmpregneerd grenen en vurenhout, maar ook in rabatdelen van Douglas hout (terug te vinden onder Douglas hout) en hardhout vindt u terug in ons assortiment. Wij verkopen meerdere afmetingen. De afwerking is veelal glad geschaafd maar zijn ook met groeven verkrijgbaar.

Wij begrijpen prima dat door het grote aanbod aan rabatdelen / Zweeds rabat het soms lastig is om een keuze te maken. Komt u er niet helemaal uit of heeft u twijfels? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht en om al uw vragen te beantwoorden!

Rabatdelen o.a. voor gevelbekleding en schuttingen

Rabatdelen kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als houten gevelbekleding voor schuren en tuinhuisjes, maar ook voor schuttingen en scheidingswanden in de tuin. Naast functioneel, dragen zij hiermee aanzienlijk bij aan de algemene uitstraling van uw tuin en wordt het tegenwoordig steeds vaker gebruikt wanneer een tuin een opknapbeurt krijgt.

Welke rabat planken moet u kiezen?

De keuze voor welke soort rabat planken te kiezen, heeft toch vooral met smaak te maken. Zo zijn tegenwoordig zwarte rabatdelen heel populair. Bijvoorbeeld als afwerking van een veranda. Begrijpelijk ook dat deze populair zijn, want ze hebben een erg chique uitstraling.

Ook de keuze voor met groef of gewoon glad geschaafd zal een verschil maken in het aangezicht. Ons advies is daarom vooral eerst te kijken naar wat u mooi vindt. Voor de duurzaamheid kunt u uiteraard kiezen voor rabatdelen van hardhout, maar ook elk ander soort is goed te onderhouden met olie of beits.

Gaat het voor u vooral om de prijs en zoekt u een zo goedkoop mogelijk oplossing? Dan raden wij u aan om naar de vuren rabatdelen te kijken.

Rabatdelen eenvoudig online kopen (en laten bezorgen)

Bij Hout Vandaag zorgen wij graag voor gemak. U heeft meer dan genoeg keuze wanneer u de rabatdelen online wilt kopen. Bovendien bezorgen wij in heel Nederland en Vlaanderen. Haalt u het liever zelf op? Ook dat kan uiteraard! Bovendien hebben wij sinds kort zelfs een aanhangwagenservice om het eigen transport nog gemakkelijker te maken.