Red Class palen

Red Class palen

Veelzijdig en duurzaam, dat zijn deze Red Class Wood palen bij Hout Vandaag. Perfect voor zowel constructieve als decoratieve doeleinden. Deze palen, verkrijgbaar in verschillende doorsnedes en lengtes (tot wel 500 cm), bieden flexibiliteit voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een schutting, pergola of een ander tuinproject plant, onze Red Class Wood palen bieden stevigheid én een natuurlijk en warme uitstraling.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste palen voor uw project? Ons team staat altijd klaar om u te voorzien van advies op maat!
 1. Red Class Wood pergolapaal geschaafd 12x12 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  50,85

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 2. Red Class Wood pergolapaal geschaafd 20x20 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  151,25

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 3. Red Class Wood pergolapaal geschaafd 14x14 cm Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  63,95

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina

De duurzaamheid van Red Class Wood palen

Red Class Wood palen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn behandeld om weerstand te bieden tegen vocht, schimmels en insecten, wat ze bijzonder geschikt maakt voor buitengebruik. Hun robuustheid zorgt ervoor dat uw constructies jarenlang meegaan.

Milieuvriendelijke keuze voor uw projecten

Gemaakt van duurzaam beheerde bossen, zijn Red Class Wood palen een milieuvriendelijke keuze voor uw tuin- en bouwprojecten. U investeert niet alleen in de kwaliteit van uw project, maar draagt ook bij aan duurzaam bosbeheer.

Functionaliteit én schoonheid

Deze palen combineren schoonheid met functionaliteit. Hun natuurlijke uitstraling past perfect in diverse tuinontwerpen, van modern tot traditioneel, terwijl ze de stevigheid bieden die nodig is voor uw projecten.

Gemakkelijke bezorging voor lange Red Class Wood palen

Bij Hout Vandaag begrijpen we dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om lange balken, zoals onze Red Class Wood palen tot 500 cm, te vervoeren. Daarom bieden wij een handige bezorgservice aan die speciaal is ingericht om deze lange afmetingen zonder problemen bij u af te leveren.

Maak u geen zorgen over het transport; kies eenvoudig de gewenste lengtes en wij zorgen voor een vlotte en zorgeloze levering direct naar uw locatie. Zo kunt u zich concentreren op uw project, terwijl wij de logistiek voor onze rekening nemen.