Geïmpregneerd rondhoutGeïmpregneerd rondhout

Ontdek onse geïmpregneerd rondhout, zorgvuldig behandeld voor een lange levensduur. Uitermate geschikt voor diverse projecten, van carports en schuren tot speeltoestellen. Zowel gepunt als gekruind leverbaar voor een eenvoudige installatie en daarnaast recht gefreesd voor een naadloze afwerking.

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij staan klaar om u te helpen.
 1. Paal rond geimpregneerd Grenen Dia 12 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  51,80

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 2. Paal rond geimpregneerd Grenen Dia 10 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  23,85

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 3. Paal rond gefreesd. Diameter 14 tm 30 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  68,95

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 4. Paal rond geimpregneerd Grenen Dia 8 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  2,30

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 5. Paal rond geimpregneerd Grenen Dia 6 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  1,95

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 6. Paal half rond 1-2 . 7x250 cm. Geimpregneerd Grenen.
   4,65
  Beschikbaarheid:
  Niet op voorraad

Waarom kiezen voor geïmpregneerd rondhout?

Geïmpregneerd hout is behandeld om de levensduur aanzienlijk te verlengen, waardoor het veel langer meegaat dan onbehandeld hout. Dit is ideaal als u zoekt naar een duurzame oplossing voor uw bouw- of tuinproject.

Toepassingen: Onbegrensde mogelijkheden

Of u nu een carport, schuur of een kinderspeeltoestel wilt bouwen, geïmpregneerd rondhout is de juiste keuze. Door de behandeling is het hout beter bestand tegen weer en wind, waardoor uw constructies langer meegaan.

Keuze uit gepunt of gekruind

Bij Hout Vandaag heeft u de keuze om voor geïmpregneerde ronde palen te gaan die gepunt of gekruind zijn, afhankelijk van uw behoefte. Een gepunte paal is makkelijker in de grond te plaatsen, terwijl een gekruinde paal (met een platte kop) ideaal is voor constructies waar stabiliteit en een egale afwerking vereist zijn. Gekruind hout biedt het voordeel van een gelijkmatige drukverdeling, wat met name belangrijk is bij overkappingen en andere bouwconstructies.

Duurzaamheid en milieu

Het impregneren van het hout vindt plaats onder strenge milieunormen. Hiermee zorgen we ervoor dat het rondhout niet alleen langer meegaat, maar dat dit ook op een milieuvriendelijke manier gebeurt.