Ayous gevelbekledingAyous gevelbekleding

Bij Hout Vandaag verkopen wij o.a. Ayous gevelbekleding. Dit is gemaakt van thermisch gemodificeerd Ayous en valt na modificatie in duurzaamheidsklasse 1 - 2. Het is een zeer duurzame houtsoort dat wel 25 jaar meegaat.

Ayous is een zeer voordelige hardhout soort dat nagenoeg niet werkt. Het is wel een zachte houtsoort dus let op tijdens montage voor butsen en krassen. Om de kleur te behouden kunt u de Ayous gevelbekleding makkelijk verven of beitsen. Anders wordt het na een week of 10 mooi egaal grijs.
 1. Thermoline Ayous Triple Rhombus 2.1 x14.5 cm Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  19,75

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 2. Thermoline Ayous Dubbel Rhombus Profiel 2.1 x11.5 cm Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  21,90

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 3. Thermoline Ayous Plank 2,1x9cm Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  13,20

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 4. Nieuw
  Ayous triple gevelbekleding 25x143 mm Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  26,95

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina

De voordelen van Ayous gevelbekleding

Ayous gevelbekleding biedt een scala aan voordelen die het een uitstekende keuze maken voor uw project. Naast de duurzaamheid en de aantrekkelijke prijs, is het ook licht van gewicht, wat de installatie vergemakkelijkt. Bovendien heeft het een glad oppervlak dat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Thermisch gemodificeerd Ayous: een duurzame keuze

Het Ayous hout dat we bij Hout Vandaag gebruiken, is thermisch gemodificeerd. Dit proces verbetert de duurzaamheid en stabiliteit van het hout, waardoor het beter bestand is tegen weersinvloeden en insecten. Het resultaat is een product dat lang meegaat en weinig onderhoud vergt.

De veelzijdigheid van Ayous

Ayous gevelbekleding is niet alleen duurzaam en voordelig, maar ook veelzijdig. Het kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van moderne tot traditionele ontwerpen. Of u nu een minimalistische look wilt of iets dat meer opvalt, Ayous gevelbekleding kan aan uw behoeften voldoen.

Onderhoud van Ayous gevelbekleding

Hoewel Ayous gevelbekleding weinig onderhoud vergt, zijn er enkele stappen die u kunt nemen om de levensduur te verlengen. Het is aan te raden om het hout regelmatig te controleren op tekenen van slijtage en het indien nodig te behandelen met een geschikte beits of verf. Dit zal helpen om de kleur te behouden en de duurzaamheid te verhogen.

Kies voor Hout Vandaag

Bij Hout Vandaag streven we ernaar om onze klanten de beste producten en service te bieden. Onze Ayous gevelbekleding is van de hoogste kwaliteit en we staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste product voor uw project. Dus komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met ons team!

Bekijk ook het overige aanbod aan houten gevelbekleding.