SchaaldelenSchaaldelen

Bij Hout Vandaag hebben wij diverse schaaldelen en ook boomstambladen in ons assortiment. De schaaldelen worden in de volksmond ook boomschorsplanken genoemd, omdat deze planken heel natuurlijk zijn gehouden. Ze worden aan de randen niet recht gezaagd, maar de natuurlijke vormen zitten er nog in. Het verloop van de boomstam zie je terug en daarom zit er ook vaak nog schors aan de planken.

Juist deze hele natuurlijke uitstraling maakt de schaaldelen zeer geliefd. Het gebruik van boomschorsplanken geeft een speelse, natuurlijke en warme uitstraling bij elke toepassing. Schaaldelen zijn dus echte eyecatchers!

Waarvoor schaaldelen gebruiken?

Het leuke van schaaldelen, is dat ze voor heel veel projecten kunnen worden gebruikt. De planken zijn ruw gezaagd (dus niet aanvullend nog geschuurd) en dat zorgt mede voor de robuuste uitstraling. Dit komt geweldig tot zijn recht bijvoorbeeld wanneer het wordt gebruikt als gevelbekleding. Bijvoorbeeld bij een schuur, tuinhuisje of veranda.

Maar schaaldelen worden ook vaak gebruikt bij het maken van schuttingen of een natuurlijke tuinafscheiding om leuke (zit)hoekjes te creëren in de tuin. Of als aftimmering van een bar, waarbij het barblad eventueel gemaakt kan worden van een boomstamblad. Kortom, voor van alles!

Diverse schaaldelen te koop

Bij Hout Vandaag heeft u keuze uit meerdere soorten schaaldelen. Bijvoorbeeld van grenen, maar ook de zeer populaire Douglas schaaldelen. Wilt u een tafel maken of een bank? Dan kunt u het beste kijken bij de boomstambladen. Deze bladen zijn groter en dikker van stuk.

Onze webshop is ingericht voor gemak, dus u kunt altijd eenvoudig uw schaaldelen online bij ons kopen. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team helpt u graag in uw zoektocht en zal al uw vragen beantwoorden.

Bezorging in heel Nederland en Vlaanderen

Kiest u het liefst voor gemak? Wij bezorgen schaaldelen door heel Nederland en Vlaanderen. De kosten hiervan worden bij het bestelproces automatisch voor u berekend.