Beste klant, wij zijn geopend op onze standaard openingstijden. Echter vanwege de uitbraak van het Coronavirus zijn we telefonisch en per e-mail iets minder goed bereikbaar. We doen onze uiterste best om alle online bestellingen zo goed mogelijk te verwerken. Levertijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze winkel is 2de Paasdag gesloten, online blijven we uiteraard open.

Douglas / Lariks hout

Douglas / Lariks hout

Douglas / Lariks hout is een uniek houtsoort dat een prachtige, warme uitstraling heeft en ook nog eens zeer mooi vergrijst. Wilt u liever de natuurlijke tinten van Lariks behouden, dan kunt u daarvoor gewoon Douglas olie naturel gebruiken. Maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het hout een geheel eigen kleur te geven. Bekijk daarvoor gerust ons aanbod tuinhout olie/beits.

Douglas hout kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Tegenwoordig is dit houtsoort vooral populair bij bouwers van overkappingen en veranda's, maar ook bij het maken van steigerhouten meubelen. Kortom, met Douglas hout kunt u alle kanten op. Het heeft een duurzaam karakter en dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs!