Paal rond gefreesdPaal rond gefreesd

Zoekt u naar veelzijdige en visueel aantrekkelijke ronde palen? Ontdek ons brede assortiment gefreesde ronde palen, verkrijgbaar in diverse diameters en lengtes. Geschikt voor een scala aan toepassingen en gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Heeft u vragen of twijfelt u over de juiste diameter of lengte? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies.
 1. Paal rond geimpregneerd Grenen Dia 12 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  51,80

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 2. Paal rond geimpregneerd Grenen Dia 10 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  23,85

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 3. Paal rond geimpregneerd Grenen Dia 8 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  2,30

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 4. Paal rond gefreesd. Diameter 14 tm 30 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  68,95

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 5. Paal rond geimpregneerd Grenen Dia 6 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  1,95

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina

Gefreesde ronde palen in verschillende maten

De diversiteit in maten is een van de sterke punten van onze collectie gefreesde ronde palen. Of u nu een kleinschalig project heeft of een grootse constructie plant, bij ons vindt u precies wat u nodig heeft. Onze palen variëren in diameter van 6 tot 30 cm en in lengte van 60 tot 600 cm. Deze flexibiliteit in afmetingen zorgt ervoor dat er voor iedere toepassing een geschikte paal te vinden is.

Elegante en natuurlijke uitstraling

Het unieke karakter van een gefreesde ronde paal draagt bij aan een elegante en natuurlijke uitstraling van uw project. De ronde vorm voegt een speciaal element toe dat zowel functioneel als esthetisch verantwoord is.

Betrouwbare en duurzame keuze

Betrouwbaarheid is wat u kunt verwachten van onze ronde palen. Ze zijn vervaardigd met precisie en aandacht voor detail, waardoor ze zowel duurzaam als functioneel zijn.

Gefreesde ronde palen laten bezorgen

Het vervoeren van gefreesde ronde palen, vooral die van grotere lengtes, kan een uitdaging zijn. Daarom bieden we een bezorgservice aan om u volledig te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw aankoop veilig en efficiënt op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Zo kunt u zich focussen op uw project, terwijl wij het logistieke gedeelte voor onze rekening nemen.