TuinpalenTuinpalen

Tuinpalen verkopen wij bij Hout Vandaag in geïmpregneerd grenen en vurenhout, hardhout, beton en ook in het populaire Douglas hout. (Voor al het Douglas hout hebben wij overigens een eigen categorie aangemaakt.)

Veel van deze tuinpalen worden als schuttingpalen gebruikt en zijn leverbaar in diverse afmetingen in zowel geschaafd als fijnbezaagd (ruw). Afhankelijk van het product, variëren de lengtes vanaf ongeveer 60 cm tot zelfs 5 meter. De langere palen kunnen hierdoor ook uitstekend gebruikt worden voor diverse constructies en de kleinere palen als bijvoorbeeld piketpaal. Deze palen zijn dan ook voorzien van een punt, zodat zij makkelijk in de grond geslagen kunnen worden, zonder eerst voor te boren met een grondboor.

Heeft u vragen over onze tuinpalen of over onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van het eventueel benodigde advies.

Eenvoudig tuinpalen kopen en laten bezorgen

Bij Hout Vandaag vindt u een groot assortiment aan diverse tuinpalen die vaak ook nog eens uit voorraad leverbaar zijn. Grote kans dat u hier vindt wat u zoekt. Niet alleen wat betreft tuinpalen, maar ook voor al het andere tuinhout (of bouwhout), ijzerwaren voor de montage en olie / beits voor het onderhoud. Kortom, alles wat u voor uw project nodig heeft!

Bij lange tuinpalen, bij grotere hoeveelheden of bij het bestellen van het complete materiaal voor uw project, is het soms praktischer om alles te laten bezorgen. Met onze bezorgservice leveren wij in heel Nederland en Vlaanderen. Zo kunt u online uw bestelling doorgeven en wij regelen de rest!

Uiteraard is zelf afhalen ook gewoon mogelijk en bent u van maandag t/m zaterdag welkom bij onze locatie in Rijswijk.