TuinpalenTuinpalen

Tuinpalen verkopen wij bij Hout Vandaag in geïmpregneerd grenen en vurenhout, hardhout, beton en ook in het populaire Douglas hout. (Voor al het Douglas hout hebben wij overigens een eigen categorie aangemaakt.)

Veel van deze tuinpalen worden als schuttingpalen gebruikt en zijn leverbaar in diverse afmetingen in zowel geschaafd als fijnbezaagd (ruw). Afhankelijk van het product, variëren de lengtes vanaf ongeveer 60 cm tot zelfs 5 meter. De langere palen kunnen hierdoor ook uitstekend gebruikt worden voor diverse constructies en de kleinere palen als bijvoorbeeld piketpaal. Deze palen zijn dan ook voorzien van een punt, zodat zij makkelijk in de grond geslagen kunnen worden, zonder eerst voor te boren met een grondboor.

Heeft u vragen over onze tuinpalen of over onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van het eventueel benodigde advies.

Het juiste materiaal voor uw tuinpalen

Bij het kiezen van tuinpalen komt meer kijken dan alleen het esthetische aspect. Wilt u bijvoorbeeld dat de palen lang meegaan? Dan is het raadzaam om voor hardhout of geïmpregneerd hout te kiezen. Deze materialen zijn vaak beter bestand tegen weersinvloeden en houtrot.

Van schutting tot prieel

Tuinpalen zijn niet alleen geschikt voor het creëren van een afscheiding. Ze kunnen ook worden gebruikt voor diverse andere constructies, zoals pergola's, priëlen en zelfs kleine tuinhuisjes. Wilt u advies over de meest geschikte tuinpalen voor uw project? Wij staan klaar om u te adviseren.

Tuinpalen, meer dan alleen functioneel

Naast hun functionele rol kunnen tuinpalen ook decoratief worden ingezet. Door bijvoorbeeld te kiezen voor fijnbezaagd hout met een ruwere textuur of palen met unieke houttinten, voegt u een extra dimensie toe aan uw tuin.

Lang genieten van uw tuinpalen

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw tuinpalen. Daarom bieden wij ook diverse onderhoudsproducten aan, zoals beits en olie. Deze producten beschermen het hout tegen vocht en UV-straling, waardoor u jarenlang van uw investering kunt genieten.

Tuinpalen kopen én laten bezorgen

Bij Hout Vandaag vindt u een groot assortiment aan diverse tuinpalen die vaak ook nog eens uit voorraad leverbaar zijn. Grote kans dat u hier vindt wat u zoekt. Niet alleen wat betreft tuinpalen, maar ook voor al het andere tuinhout (of bouwhout), ijzerwaren voor de montage en olie / beits voor het onderhoud. Kortom, alles wat u voor uw project nodig heeft!

Bij lange tuinpalen, bij grotere hoeveelheden of bij het bestellen van het complete materiaal voor uw project, is het soms praktischer om alles te laten bezorgen. Met onze bezorgservice leveren wij in heel Nederland en Vlaanderen. Zo kunt u online uw bestelling doorgeven en wij regelen de rest!

Uiteraard is zelf afhalen ook gewoon mogelijk en bent u van maandag t/m zaterdag welkom bij onze locatie in Rijswijk.