TimmerhoutTimmerhout

Voor al uw timmerhout zit u bij Hout Vandaag helemaal goed. Als houthandel specialist hanteren wij grote voorraden, waardoor wij u altijd van de gewenste materialen kunnen voorzien bij zowel grote als kleine projecten. Wij bieden u een divers aanbod en bovendien ook de mogelijkheid om zowel grote als kleinere partijen op locatie te bezorgen. Van geschaafd vuren in een groot aantal uitvoeringen, rachels voor plafonds en muren en baddinghout tot houten vloerdelen en onbehandelde rabatdelen.

Doordat wij grote voorraden hanteren, kunnen wij timmerhout bovendien altijd aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Dus kies voor gemak, snelheid, A-kwaliteit en de beste prijs!

Timmerhout online kopen

Het gemak van online timmerhout kopen, heeft zich zeker ook dit jaar bewezen. Door COVID-19 was regulier inkopen met momenten beperkt, maar online ging het onverhinderd door. Dit heeft ervoor gezorgd dat men meer gewend is geraakt aan deze ‘nieuwe’ manier van inkopen doen en is men ook de voordelen hiervan gaan inzien. Voor zowel grote als kleine projecten kan via onze digitale winkel eenvoudig timmerhout worden besteld, maar ook aanvullende benodigdheden zoals bijvoorbeeld schroeven en spijkers en ook plaatmateriaal.


Afhalen of laten bezorgen

Uw bestelling kunnen wij voor u klaarzetten in Rijswijk (Zuid-Holland) om op te halen, maar u kunt ook al het timmerhout door ons laten bezorgen. Hout Vandaag levert namelijk in heel Nederland én Vlaanderen. Zo kunt u ook grote hoeveelheden timmerhout zorgeloos op de projectlocatie krijgen. Wij zorgen voor de logistiek, u voor het mooie eindresultaat!


Timmerhout op voorraad

Bij Hout Vandaag werken wij met grote voorraden. Hierdoor staan wij niet alleen garant voor aantrekkelijke prijzen, maar kunnen wij ook direct uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u vaak al op dezelfde dag de bestelling ophalen of wordt het timmerhout binnen een paar dagen op locatie bezorgd.


Alleen A-kwaliteit hout

Naast deze snelle levering, staan wij ook voor kwaliteit. Daarom hebben wij in ons assortiment alleen A-kwaliteit timmerhout. De kwaliteit van hout waar de échte vakman voor gaat!


Heeft u vragen of hulp nodig?

Wij proberen ons aanbod timmerhout zo overzichtelijk mogelijk weer te geven in onze webshop. Komt u er desondanks toch niet uit of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!