BlokhutprofielenBlokhutprofielen

Ontdek de robuuste en veelzijdige geïmpregneerde blokhutprofielen, ook wel bekend als blokhutdelen of blokhut planken. Deze planken zijn speciaal ontworpen voor gevelbekleding en schuttingen en komen met mes en groef voor eenvoudige installatie. Dankzij de keteldruk impregnatie en gladgeschaafde afwerking bieden deze blokhutprofielen een duurzame en esthetische oplossing voor uw buitenruimte.
 1. -16%
  Damwand Grenen Geimpregneerd 4x17x300 cm.
  Special Price  24,85 Regular Price  29,75
  Beschikbaarheid:
  Niet op voorraad
 2. Grenen blokhutprofiel - Geimpregneerd 2.8x12.7 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  6,10

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina
 3. Blokhutprofiel Zwart geschaafd 2.8x12.1 cm. Meerdere maten beschikbaar!

  Vanaf  7,25

  Beschikbaarheid:
  Zie detailspagina

Verschillende benamingen, dezelfde kwaliteit

Of u nu zoekt op blokhutprofielen, blokhutdelen of blokhut planken, bij ons vindt u kwalitatieve producten die aan al uw wensen voldoen. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt maar verwijzen allemaal naar hetzelfde hoogwaardige product.

Toepassingsmogelijkheden van blokhutprofielen

Deze veelzijdige blokprofielen zijn perfect voor gevelbekleding, schuttingen en zelfs tuinmeubelen. Hun robuuste karakter en duurzame aard maken ze een uitstekende keuze voor allerlei buitenprojecten.

Waarom keteldruk impregnatie?

Keteldruk impregnatie zorgt voor een diepe penetratie van het beschermende middel in het hout, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Dit maakt de blokhutprofielen resistent tegen weersinvloeden en schimmel, waardoor ze jarenlang meegaan.

Eenvoudige installatie van blokhut planken

Dankzij het mes-en-groefsysteem zijn deze blokhutprofielen gemakkelijk te installeren. Dit bespaart u niet alleen tijd maar zorgt ook voor een naadloze en strakke afwerking.

Advies en service

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies over welke blokhutprofielen het beste bij uw project passen? Ons ervaren team staat voor u klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie.